Steenhansenmaler.dk

Odsherred Maleren ApS overtager Steenhansenmaler.dk

Malerfirmaet Steen Hansen – en fusion

Søger du Malerfirmaet Steen Hansen?

Du er gået rigtigt!

I sommeren 2018 fusionerede Odsherred Maleren ApS med Malerfirmaet Steen Hansen, og det har været en fantastisk beslutning, der kommer vores kunder til gode hver eneste dag.

Vi er nu et udvidet team af professionelle malere med mange års erfaring og altid det samme mål: At levere et stykke malerarbejde i allerhøjeste kvalitet!

 

Ingen forandringer

Som kunde kommer du ikke til at mærke nogen forskel før og efter fusionen. Vi tilbyder den samme professionalisme, kvalitet og effektivitet som altid.

Malerfirmaet Steen Hansen og Odsherred Maleren ApS har altid arbejdet med de samme ufravigelige krav til kvaliteten af vores opgaver. Derfor har en fusion både været naturlig og ukompliceret – Vi har fra start fungeret som et sammentømret team, der kan det samme, vil det samme og arbejder med samme idealer og mission.

Du kan altså forvente præcis den samme arbejdsgang og kvalitet som altid – uanset om du er fast kunde hos os eller førhen har haft dit daglige samarbejde med Malerfirmaet Steen Hansen.

 

Tidligere kunder hos Malerfirmaet Steen Hansen

Er du tidligere kunde hos Malerfirmaet Steen Hansen? Vores ypperste opgave under og efter fusionen er at gøre dig tryg – og det har du al mulig grund til at være.

Du kan nemlig stadig anvende netop den malermester eller -svend, som du allerede kender og er glad for.

Kontakt os endelig, hvis du har et ønske om en specifik maler!

Derudover vil du bl.a. opleve følgende fordele ved fusionen:

  • Flere malere og dermed større fleksibilitet
  • Et malerfirma med endnu større erfaring i rygsækken
  • Altid en maler specialiseret til netop dit behov
  • Samme høje kvalitet som altid

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål om fusionen eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Vi står til din rådighed – kontakt os i dag og få svar på alle dine spørgsmål

Må vi give dig et uforpligtende tilbud ?

Må vi give dig et uforpligtende tilbud ?