Maler Odsherred

Leder du efter en malermester i Odsherred? Odsherred Maleren har mere end 25 års erfaring og vi er gode til både de mindre opgaver, totalløsninger inden for traditionelle maleropgaver og også alt det der ligger ind imellem.
Vores malerfirma servicerer virksomheder, boligforeninger, den offentlige sektor såvel som private husstande i Odsherred kommune og vores malermester holder sig altid opdateret med de nyeste teknikker.

Vi sætter en ære i tilfredse kunder.

Odsherred Maleren er naturligvis medlem af Danske Malermestre, din garanti for veludført kvalitetsarbejde. Derudover er vi også medlem af Odsherred erhvervsråd, Roskilde malerlaug mf. Dette er din forsikring om at du får fornuftige priser samt høj og ensartet kvalitet når du benytter vores malerfirma.
Odsherred Maleren overholder altid vores aftaler og vores dygtige og professionelle malere møder til den aftalte tid, og altid med et smil på læben. Desuden anvender vi kun professionelle produkter, hvilket betyder at du kan nyde resultatet af vores arbejde i mange år fremover.
Som malermester er det vigtigt for mig, at du som kunde får en god dialog og gerne med den samme person gennem hele forløbet.

Der skal du vælge Odsherred Maleren

– Vi har over 25 års erfaring
– Vi overholder vores aftaler
– Vi udfører kvalitetsarbejde
– Vi møder altid kunden med et smil
– Vi møder altid til aftalt tid
– Vi sætter en ære i tilfredse kunder

Få et uforpligtigende tilbud.

Du kan kontakte mig ved at udfylde den kontaktformular som du finder her på siden, du må rigtigt gerne skrive lidt om hvilken type malerarbejde du ønsker udført.
Herefter laver jeg et godt og uforpligtende tilbud der holder, så vi sammen kan sætte kulør på din tilværelse.

Du er også velkommen til at sende en mail i stedet for, på jmmaler@mail.dk

Eller du kan ringe på telefon nummer: 59621087, og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig. Jeg svarer gerne på spørgsmål du måtte have i forbindelse med brug af vores malerfirma.

Med venlig hilsen

Malermester
John Madsen